Cвято «Осінній дзвін» PDF Друк e-mail
Четвер, 05 вересня 2019, 07:08

Ось і промайнуло літо!

І знову двері нашої школи радісно відкрились для наших учнів! День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.  Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Традиційно,  по-родинному  пройшло свято «Осінній дзвін», яке сповістило учнів, батьків та вчителів про початок нового 2019 – 2020 навчального року.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників.  Цього року для  16- ти першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька.

Для девятикласників  цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні  випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати.

Директор  школи Добржанська Ольга Михайлівна  привітала всіх з чудовим святом Днем  Знань. Цей день відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень. Директор побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні.

З вітальними словами до всіх присутніх звернулись і гості нашого свята-Анжела Анотолівна Дякова заступник в.о.голови Чернівецької ОДА та Падурар Христина слідчий Шевченківського відділення поліції.

Як годиться на свято, учні радо вітали всіх присутніх вокально – танцювальною композицією «Даруй добро». Майбутні випускники учні 9 – го класу, утворивши  коридор з вишитих рушників простелили дорогу першачкам у Нову Українську Школу.

І ось вона довгоочікувана мить  дзвоника – веселого  та  галасливого.

Сріблястий дзвоник всіх покликав знову

В країну Знань.

Щасливих  Вам доріг.

Навчальний 2019 – 2020 рік, розпочато. Тож до праці всі. Нехай щастить!!!!

https://photos.app.goo.gl/jV6VW1R16UWjhQGV9

Останнє оновлення на Четвер, 05 вересня 2019, 07:20